پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۵:۱۲
کد خبر:۲۰۷۷۶۲
۲۰:۳۱
۱۳۹۲/۰۶/۰۵

پیروزی ملی‌پوشان فوتبال ساحلی ایران برابر لاجوردی‌پوشان ایتالیا

تیم فوتبال ساحلی ایران در یک دیدار تدارکاتی تیم فوتبال ساحلی ایتالیا را با اقتدار از پیش رو برداشت.
۲۰:۳۱
۱۳۹۲/۰۶/۰۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
آفتاب: در این دیدار که عصر امروز (سه‌شنبه) در ورزشگاه تختی برگزار شد، ملی‌پوشان فوتبال ساحلی ایران توانستند لاجوردی پوشان ایتالیا را با نتیجه 5 بر 3 شکست دهند.

به گزارش ایسنا، در وقت نخست این دیدار که با نتیجه 2 بر یک به سود ایران پایان یافت، فرید بلوک‌باشی و محمد احمدزاده از ایران و داریو روما سیتوی از ایتالیا موفق به گلزنی شدند.

همچنین در وقت دوم که با نتیجه 3 بر صفر به نفع ایران به پایان رسید محمد مختاری، فرید بلوک باشی و محمد احمدزاده گل‌های ایران را به ثمر رساندند.

در وقت پایانی نیز که با شکست 2 بر صفر ایران همراه بود ساشا گیتولیو و امانوئل زوردو گل‌های ایتالیا را وارد دروازه ایران کردند.

تیم فوتبال ساحلی ایران در این دیدار با ارائه یک بازی منسجم، حملات زیادی به روی دروازه ایتالیا داشت.

حاشیه‌ها:

* این دیدار توسط صداوسیما پخش زنده شد.

* تماشاگران زیادی برای دیدن بازی ایران و ایتالیا به مجموعه تختی نیامده بودند که به نظر می‌رسید این موضوع به دلیل اطلاع‌رسانی نامناسب بوده است.

* جنب و جوش‌ها و حرص خوردن سرمربی ایران از جمله اتفاقات قابل توجه بر روی نیمکت تیم فوتبال ساحلی ایران بود.

* نشست خبری پس از دیدار به دلیل ناهماهنگی‌های به وجود آمده برگزار نشد.

* برخی از بازیکنان ایتالیا در هنگام خروج و سوار شدن به اتوبوس با هجوم تماشاگران نوجوان مواجه شدند که برای عکس گرفتن و یا دریافت پیراهن‌های آن‌ها به سمت بازیکنان ایتالیا می‌رفتند. البته این امر مشکلاتی را نیز برای بازیکنان ایتالیا به وجود آورد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha