کد خبر: ۲۰۹۸۴۱
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶

وزیر دادگستری: مجرمین موادمخدر را از بقیه زندانیان جدا می‌کنیم

پورمحمدی با اشاره به این‌که «اردوگاه‌های قاچاق مواد مخدر هم جزء همین مجموعه است» گفت: می‌خواهیم محکومین و مجرمین مواد مخدر را از بقیه زندانیان جدا کنیم و در اردوگاه خاصی آنها را اداره و تربیت کنیم که از این طریق عملا توسعه مکان پیدا می‌شود و محکومین به مواد از بقیه جدا می‌شوند.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: وزیر دادگستری گفت: می‌خواهیم محکومین و مجرمین مواد مخدر را از بقیه زندانیان جدا و در اردوگاه خاصی آنها را تربیت کنیم.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در حاشیه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره تفکیک زندانیان و تشکیل اردوگاه‌های ویژه قاچاقچیان مواد مخدر گفت: زندانیان باید طبقه‌بندی شوند و در قوانین هم به این موضوع اشاره شده است، اما امکانات لازم وجود ندارد.

وی افزود: افزایش امکانات طی چند سال گذشته سبب شده است یکسری زندان‌ها به خارج از شهرها منتقل شوند و اردوگاه‌هایی تاسیس شده است پس مختصری از طبقه‌بندی در برخی مناطق در حال اجرا شدن است و به همان میزان که بتوانیم طبقه‌بندی را اجرا کنیم در اصلاح و بهبود رفتار زندانیان کاملا مشهود است و باعث می‌شود تکرار جرم کاهش یابد، پس باید این رویه را به شدت ادامه دهیم و جمعیت کیفری و زندانی کاهش یابد تا امکان تربیت زندانیان فراهم شود.

پورمحمدی با اشاره به این‌که «اردوگاه‌های قاچاق مواد مخدر هم جزء همین مجموعه است» گفت: می‌خواهیم محکومین و مجرمین مواد مخدر را از بقیه زندانیان جدا کنیم و در اردوگاه خاصی آنها را اداره و تربیت کنیم که از این طریق عملا توسعه مکان پیدا می‌شود و محکومین به مواد از بقیه جدا می‌شوند.

وزیر دادگستری درباره سرنوشت لایحه حقوق قضایی گفت: این موضوعات پیگیری می‌شود و مواردی که از قبل به مجلس رفته‌اند نیز بررسی خواهد شد و برخی موارد را نیز بازنگری می‌کنیم تا اصلاحات لازم براساس نظر هیات دولت اعمال شود.

وی افزود: به طور کلی لوایح قضایی را به جدیت تعقیب می‌کنیم چون در حال حاضر بسیاری از لوایح ما تصویب نهایی ندارد و ماده 85 تصویب موقت است که حتما باید بررسی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین