پایگاه خبری آفتاب
۰۴ /تير /۱۴۰۵
Thursday 25 June 2026
کد خبر:۲۱۰۲۶۱
۱۵:۳۲
۱۳۹۲/۰۶/۲۳

27 سالگی زمان آغاز مصرف موادمخدر در میان زنان ایران

جانشین ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: زنان نسبت به مردان سریع تر به اعتیاد گرایش پیدا می‌کنند.
۱۵:۳۲
۱۳۹۲/۰۶/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: سرهنگ محمدرضا یزدان پناه در گفت‌وگو با ایسنا از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه در نوع اعتیاد و مصرف مواد مخدر بین زنان و مردان تفاوت‌هایی وجود دارد، افزود: ماندگاری اعتیاد در زنان بیش از مردان است.
 
وی ادامه داد: از سوی دیگر زنان نسبت به مردان اعتیاد خود را مخفی نگه می‌دارند و در واقع آنان با مخفی کاری رفتارهای پرخطر خود را افزایش می دهند.
 
شیوع قابل توجه مصرف داروهای روانگردان و آرامش بخش بدون نسخه در بین زنان
 
یزدان پناه با اشاره به کاهش سن اعتیاد در این استان و کشور اظهارکرد: میانگین شروع مصرف مواد مخدر در زنان در کشورمان 27 سالگی است که شش سال بیش از مردان می باشد.
 
وی تصریح کرد: به نظر می رسد شیوع قابل توجه مصرف داروهای روانگردان و آرامش بخش بدون تجویز پزشک در بین زنان زیاد می باشد که شاید شایعترین مورد اعتیاد نیز همین امر باشد
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha