پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۱۰۳۳
۱۸:۴۶
۱۳۸۴/۰۸/۰۴

سرآلكس فرگوسن:منچستر يونايتد آماده كمك به يونيسف است

۱۸:۴۶
۱۳۸۴/۰۸/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، به نقل از سايت ورلدساكر نيوز، فرگوسن خاطر نشان كرد كه باشگاه منچستر يونايتد و بازيكنان اين تيم آماده اند تا كمك هاي نقدي خود را به صندوق حمايت از كودكان سازمان ملل متحد (يونيسف) ارائه دهند.
وي ادامه داد: ما معتقديم كه اين كمك‌هاي مالي يكي از بزرگترين راه‌ها براي كمك رساندن به بچه‌هاي مريض و بي سرپرست است و اين موضوع يك رقابت جهاني را مي‌طلبد.
فرگوسن با اشاره به حسن نيت بازيكنانش در اين زمينه تصريح كرد: بازيكنان منچستر يونايتد از جمله افرادي هستند كه جوانان زيادي به آنها علاقه و توجه دارند، بنابراين آنان با اعمال خيرخواهانه خود مي‌توانند الگوي مناسبي براي جوانان باشند و آنها را براي كمك به همنوعان خود در سرتاسر جهان تشويق كنند.
سرمربي اسكاتلندي منچستر يونايتد افزود: متاسفانه حدود 15 ميليون كودك در سراسر دنيا به اين بيماري كشنده مبتلا هستندكه همه روزه تعدادي از آنان جان خود را از دست مي دهند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha