وی بیان داشت: 80 درصد دلایل سفیدی مو به عوامل محیطی دیگر از جمله آلودگیهای هوا، نوع شامپوها به ویژه شامپوهای ضد شوره نقش اصلی را در پیر شدن سلولهای موی سر را دارد.
رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه کمبود پروتئین نقش موثری در سفید شدن موی سر دارد، افزود: این در حالی است که امروزه با چاقی مفرط در سنین جوانانی روبرو هستیم و این نشان از زیاد بودن پروتئین بدن است.
وی با بیان اینکه سفیدی موی همچون سایر بیماریها سن بروز آن در افراد کاهش یافته است، اظهار داشت: کمبود آهن و روی به طور غیرمستقیمی در سفید شدن موی سر تاثیر دارد زیرا که کمبود آهن سبب کمخونی در افراد میشود و کمخونی سلولهای بدن را زودتر پیر میکند.
انتظاری کمبود مس را یکی دیگر از عوامل موثر در سفید شدن موی اعلام کرد و ادامه داد: اگر چه پلوخوری سبب کمبودهایی در بدن میشود اما این کمبودها در حدی نیست که بتوان در سفید شدن مو موثر باشد.
رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: سوء تغذیهای که در جامعه وجود دارد ناشی از کمبودها نیست بلکه از بد غذا خوردن است و این نوع سو تغذیه را نمیتوان موثر در سفید شدن موی دانست.