کد خبر: ۲۱۰۶۰
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۸۴ - ۲۲:۱۳
رییس جمهوری :

جهان بدون صهيونيسم يك هدف دست‌‏يافتني است و به طور قطع اتفاق خواهد افتاد

آفتاب‌‌نیوز : دکترمحمود احمدي‌‏نژاد صبح چهارشنبه در سلسله نشست‌‏هاي جنبش دانش‌‏آموزي با عنوان "جهان بدون صهيونيست"، با مطرح كردن اين سوال كه آيا جنگ يهوديان با ملت فلسطين يا ساير مذاهب است يا خير، گفت: به نظر مي‌‏رسد كه اين طور نيست، تاسيس رژيم اشغالگر قدس يك حركت سنگين از جانب رژيم سلطه و استكبار جهاني عليه دنياي اسلام است، بين دنياي استكبار و دنياي اسلام نبرد تاريخي و عميقي است كه تاريخ آن به صد سال پيش مي‌‏رسد.

وي تصريح كرد: در اين نبرد در يك دوره مسلمانان و در دوره‌‏اي ديگر دنياي استكبار پيروز بوده است اما در طول 300 سال اخير دنياي اسلام درحال عقب‌‏نشيني است و 100 سال قبل آخرين سنگرهاي جهان اسلام فرو ريخت و دنياي استكبار، رژيم اسرائيل را به عنوان سر پل نظام سلطه مطرح كرد.

احمدي‌‏نژاد ادامه داد: اين رژيم در قلب جهان اسلام قرار گرفت و دنياي استكبار با ايجاد پايگاهي قصد داشت در جهان اسلام سلطه داشته باشد.

رييس جمهوري اظهار داشت: به نظر مي‌‏رسد نبردي كه در فلسطين در جريان است، در واقع نبرد سرنوشت‌‏ساز دنياي اسلام و دنياي استكبار است و نتيجه مبارزه دنياي اسلام و دنياي استكبار در كشور فلسطين رقم خواهد خورد.

وي ادامه داد: ملت فلسطين به نمايندگي از امت اسلام در مقابل نظام سلطه ايستاده است، از روزي كه اين ملت به سوي مبارزه اسلامي حركت و اهداف و جهت‌‏گيري اسلامي را در مبارزات خود حاكم كرد، ما هر روز شاهد موفقيت ملت فلسطين هستيم.

وي خاطر نشان كرد: پيش از پيروزي انقلاب اسلامي حكومت بسيار خشن، ضد مردمي و وابسته حاكم بود و عناصر ساواك تمام تحركات كشور را تحت نظر داشتند اما وقتي كه امام(ره) گفت كه اين حكومت بايد برود، بسياري از مدعيان دانش سياسي مي‌‏گفتند اين امر نشدني است، آن روز كه امام(ره) حركت خود را آغاز كرد، تمام قدرت‌‏هاي عالم حامي اين حكومت بودند اما ملت ما 27 سال است بدون يك حكومت وابسته زندگي مي‌‏كند.

رييس جمهوري ادامه داد: وقتي امام(ره) فرمودند سلطه شرق و غرب بايد از بين برود، هيچ كس اين حرف را باور نمي‌‏كرد، آدم‌‏هاي ضعيفي كه تنها دنياي مادي خود را مي‌‏ديدند، باور نمي‌‏كردند اما امروز ما شاهد فروپاشي دنياي شرق هستيم و آنچه فرو ريخت، هيچ آثاري از آن بر جاي نمانده است.

احمدي‌‏نژاد خاطر نشان كرد: امام خميني روزي گفتند كه صدام بايد برود و امروز صدام به آنچنان ذلتي گرفتار مي‌‏شود كه نظير ندارد و امروز مي‌‏بينيم كسي كه 10 سال پيش با غرور تمام به گونه‌‏اي حرف مي‌‏زد كه جاودانه است، در حالي كه زنجير در دست و پا دارد، توسط حاميان خود محاكمه مي‌‏شود.

وي تصريح كرد: امام(ره) معتقد بودند رژيم اشغالگر قدس بايد از صحنه روزگار محو شود، مساله فلسطين مساله‌‏اي نيست كه بتوان بر روي آن سازش كرد، هر كس موجوديت اين رژيم را به رسميت بشناسد، پاي برگه تسليم دنياي اسلام را امضا كرده است، حضرت امام (ره) در مبارزه دنياي اسلام با دنياي كفر، مركز فرماندهي دنياي كفر را هدف گرفته‌‏اند و آن هم رژيم اشغالگر قدس است.

احمدي‌‏نژاد اظهار داشت: ترديدي ندارم موج جديدي در فلسطين به راه افتاده و موج بيداري اسلام اين لكه ننگ را از دامن اسلام پاك مي‌‏كند و اين امر شدني است البته بايد مراقب ترفندهاي آنها باشيم، بيش از 50 سال است كه سران استكبار سعي مي‌‏كنند اين رژيم را حتي با فشار بر روي كشورهاي اسلامي به رسميت بشناسد و تثبيت كنند.

رييس جمهوري با اشاره به سازش برخي از كشورهاي اسلامي با رژيم اشغالگر قدس تصريح كرد: 28 سال پيش برخي از كشورهايي كه در خط مقدم مبارزه با رژيم اسرائيل قرار داشتند، اين اشتباه بزرگ را كردند و اميدواريم اين مساله اصلاح شود، اخيرا فتنه جديدي در كار است و مي‌‏خواهند با خالي كردن قسمت‌‏هاي كوچكي از سرزمين فلسطين سعي كنند تا كاري انجام دهند تا ساير كشورها اين رژيم را به رسميت بشناسند.

وي افزود: امروز قصد دارند درگيري بين جهان اسلام و جهان استكباري را به گروه‌‏هاي مبارز فلسطين منتقل كنند تا اين گروه‌‏ها مساله اصلي يعني مبارزه را رها كرده و به جان همديگر بيفتند، آنها مي‌‏خواهند به بهانه تشكيل دولت فلسطين، اين رژيم غاصب را به رسميت بشناسند كه اميدوارم گروه‌‏هاي فلسطيني مراقب اين فتنه باشند.

احمدي‌‏نژاد با بيان اينكه مساله اصلي ما پيروزي فلسطينيان است، تصريح كرد: اين موضوع زماني تمام مي‌‏شود كه حكومتي متعلق به حكومت مردم فلسطين به وجود آيد، آوارگان برگردند و حكومت مردمي برپا شود، كساني كه از سرزمين‌‏هاي دور به اين سرزمين آمده‌‏اند، نبايد براي مردم فلسطين تصميم‌‏گيري كنند.

وي افزود: اميدوارم ملت فلسطين مانند سال‌‏هاي گذشته همچنان آگاهي و هوشمندي خود را حفظ كنند و اگر اين مقطع را با موفقيت پشت سر بگذاريم، مسير برپايي حكومت اسلامي فلسطين هموار مي‌‏شود.

احمدي‌‏نژاد مساله فلسطين را مساله جهان اسلام دانست و خاطر نشان كرد: هيچ‌‏كس حق ندارد براي كشور فلسطين در پشت درهاي بسته تصميم بگيرد و دنياي اسلام اجازه نخواهد داد اين اتفاق بيفتد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین