وی تشریح کرد: برگ اکالیپتوس به عنوان مرهم برای انواع زخمها و التهابات و از جوشانده آن در فرآوردههای خوراکی استفاده میکردند. بیشترین اثر اکالیپتوس، مربوط به اسانس موجود در برگهای این گیاه است که دارای خاصیت ضداحتقان و ضدمیکروبی است.
نقشی دربارهی مزایای استفاده از چای اکالیپتوس گفت: چای تهیه شده از برگ اکالیپتوس در برونشیت، ورم گلو و کاهش سرفه، موثر است.
کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی با اشاره به عوارض مصرف زیاد این گیاه دارویی یادآور شد: مصرف مقادیر فراوان فرآوردههای خوراکی اکالیپتوس میتواند سبب ایجاد اسهال و استفراغ شود.
وی اظهار کرد: شکلات و آدامسهای تهیه شده از اسانس اکالیپتوس در سالهای اخیر به بازار عرضه شدهاند که ضمن ضدعفونی کردن دهان و گلو سبب برطرف کردن احتقان سریع بینی نیز میشوند.
نقشی با توصیه دربارهی استفاده از این گاه دارویی یادآور شد: فرآوردههای حاصل از اسانس اکالیپتوس را نباید روی صورت استفاده کرد، چون ممکن است سبب قرمزی و تحریک پوست شود.