آفتابنیوز : آفتاب: باشگاه
خبرنگاران نوشت: سعيد حسيني متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: يكي از مواد غذايي
با ارزش كه موجب تقويت حافظه مي شود بادام است چرا كه سرشار از ويتامين E و
منيزيم است كه تاثيرات بسيار مثبتي بر روي سلامتي فرد مي گذارد.
وي افزود: بادام از ويتامين E بالايي برخوردار است كه از برخي بيماري هاي مرتبت با كهولت سني جلوگيري مي كند.
وي عنوان كرد: استفاده از بادام به دليل اين كه سرشار از منيزيم است موجب تنظيم شدن فشار در رگ ها مي شود.
حسيني
تصريح كرد: استفاده از مواد مغذي كه حاوي منيزيم هستند در جريان يافتن خون
بسيار تاثير مثبت مي گذارند و اكسيژن و مواد مغذي را سريعتر حل مي كنند و
از ازدياد ضربان قلب پيشگيري مي كند.
وي اذعان داشت: در بادام روغني وجود دارد كه براي حفظ سلامت قلب بسيار مفيد بوده و ميزان كلسترول بد خون را كاهش مي دهد.
وي درپايان اشاره كرد: بادام را در ميان وعده هاي خود قرار دهيد چرا كه
استفاده از بادام خطر بروز امراض قلبي را نيز به شدت كاهش مي دهد.