پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۲۱۳۲۸۸
۱۹:۱۱
۱۳۹۲/۰۷/۱۳

دولت موافق حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی نیست

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از مخالفت دولت با پیشنهاد این کمیسیون مبنی بر حذف یارانه نقدی سه دهک بالای درآمدی خبر داد و گفت: دولت بنا دارد برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها پیشنهاد کاملی به مجلس ارائه دهد و از مجلس خواست تا در این زمینه صبر کند.
۱۹:۱۱
۱۳۹۲/۰۷/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: غلامرضا تاجگردون در گفتگو با مهر، با اشاره به جلسه امروز اعضای کمیسیون برنامه و بودجه با نمایندگان دولتی درخصوص بررسی پیشنهاد کمیسیون مبنی بر حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی گفت: این جلسه برگزار شد اما به جمع بندی در این خصوص نرسیدیم.

وی گفت: دولت موافق حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی نیست و حرفش این است دولت خود روی کلیت موضوع در حال کار است و قرار است برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها پیشنهادی کامل به مجلس ارائه کند.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: درنهایت در این جلسه به جمع بندی نرسیدیم و قرار شد جلسات ما ادامه پیدا کند، کمیته امور اقتصادی کمیسیون برنامه و بودجه صبح فردا با حضور مسولان دولتی تشکیل جلسه می دهد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha