پاتریک اوکنور ، از دانشکده "حرکت شناسی" دانشگاه جورجیا میگوید: از آنجایی که زنجبیل خاصیت ضد التهاب دارد میتواند باعث کم شدن درد عضلات بعد از ورزش شود. البته این تصور هم وجود دارد که پختن و گرم کردن زنجبیل باعث افزایش خاصیت ضد درد بودن آن میشود.
اوکنور در تحقیقات خود به مدت 11 روز خاصیت زنجبیل خام و پخته را بر درد عضلات مورد بررسی قرار داد.
در این مطالعات 34 تا 40 داوطلب از زنجبیل خام و پخته در 11 روز متوالی استفاده کردند. آنها در این مدت وزنههای سنگین زدند.
بعد از سه روز تمرین التهاب و درد در عضلات این افراد ایجاد شد. مطالعات نشان داد که استفاده روزانه از زنجبیل درد ناشی از ورزش را تا 20 درصد کاهش میدهد و پختن زنجبیل هیچ تاثیری بر روی میزان ضد درد بودن آن ندارد.
اوکنور میگوید: هزینههای اقتصادی و فردی که برای این دردها میشود زیاد است.
به گزارش ایسنا،درد عضلات یکی از شایعترین دردها در ورزش است و هر راهی که بتواند این درد را کاهش دهد مورد استقبال ورزشکاران قرار میگیرد.