پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۰:۳۹
کد خبر:۲۱۴۰۷۰
۱۳:۲۰
۱۳۹۲/۰۷/۱۹

لاوروف: چشم‌انداز خوبی از مذاکرات ایران و 1+5 وجود دارد

وزیر امور خارجه روسیه گفت که با توجه به اظهارات اخیر مقامات جدید جمهوری اسلامی چشم‌انداز خوبی برای افزایش فعالیت به‌منظور حل موضوع هسته‌یی ایران وجود دارد.
۱۳:۲۰
۱۳۹۲/۰۷/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
آفتاب: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در سخنرانی خود در نشست کنفرانس آسیای شرقی در شهر بندر سری بگاوان، پایتخت برونئی گفت: در این تلاش‌ها فعالانه شرکت خواهیم کرد. اظهارات مقامات جدید ایران اساس آن را به وجود می‌آورد که بتوانیم این مساله را از حالت سکون خارج کنیم.

به گزارش خبرگزاری نووستی، وزیر امور خارجه روسیه یادآور شد که نشست جدید گروه 1+5 و ایران در ماه میلادی جاری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دور جدید مذاکرات ایران و کشورهای عضو 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین و آلمان) روزهای 23 و 24 مهرماه (15 و 16 اکتبر) در ژنو برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha