کد خبر: ۲۱۴۸۸۱
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۳
یک کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد توصیه کرد: از خریداری خیارشورهای فله‌ای که در ظروف بسیار بزرگ ( 70 - 60 لیتری) نگهداری می شوند اجتناب شود.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: علی اکبر کمالی اردکانی افزود: متاسفانه برخی از تولیدکنندگان اصول بهداشتی را در تهیه خیار شور تخمیری رعایت نمی کنند به عنوان مثال خیارها را بدون شستشو و همراه گل و لای و انواع آلودگی در ظرف می ریزند یا از ظرف کاملا غیر بهداشتی و بعضا ظروفی که قبلا حاوی مواد شیمیایی و خطرناک بوده است بدون هیچگونه شستشو یا از دبه هایی که از مواد بازیافتی تهیه شده است استفاده می کنند یا از نمک های فاقد پروانه ساخت استفاده می کنند و یا اینکه کارگران در فرآیند تولید، اصول بهداشت فردی را رعایت نمی کنند.

وی توصیه کرد: هنگام خرید خیار شور، از خیارشورهای دارای پروانه ساخت یا خیارشورهای تخمیری که دارای مجوز بهداشتی هستند استفاده کنید.

کمالی عنوان کرد: خیار شورهای تخمیری باید دارای برچسبی باشند که حاوی مشخصات کالا شامل مجوز بهداشتی، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و آدرس باشند.

این کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد در ادامه متذکر شد: افراد توجه داشته باشند موقع خرید خیارشور به ظروف مورد استقاده توجه کرده که از مواد درجه یک ساخته شده باشد. دبه های درجه دو معمولا کدر و غیر سفید رنگ هستند.

وی همچنین توصیه کرد: در زمان خرید توجه شود فروشنده در شرایطی بهداشتی خیار شور را عرضه نماید و در صورتی که محصول کپک زده است یا با دست اقدام به تخلیه آن می کنند از خریداری خودداری کنید.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: از آنجایی که خیار شور درصد نمک بالایی دارند نباید به مقدار زیاد و به طور مداوم مصرف شوند زیرا مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به افزایش فشار خون را زیاد می کند.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین