آفتابنیوز : آفتاب: علی علوی اظهار داشت: فصل پاییز دارای طبیعت سرد و خشک است که برای
پیشگیری از بیماری ها باید طبیعت بدن را از سردی و خشکی به ضد آن یعنی گرمی
و تری پیش ببریم.
به گفته وی مصرف دم نوش های گیاهی گل گاوزبان،
استخدوس، بادرنجبویه و سنبل الطیب برای افراد مفید بوده چرا که این دم نوش
های گیاهی هم منضج خوبی است و برای رفع غلظت خون در فصل پاییز مفید است
همچنین مفرح قلب و اعصاب است.
این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: افراد
در فصل پاییز از غذاهایی که خونساز هستند مانند مویز، بادام شیرین، انجیر و
گوشت گوسفند بیشتر استفاده کرده چرا که مصرف اینگونه غذاها موجب روان تر
شدن حرکت خون در بدن می شود.
علوی عنوان کرد: در فصول سرد سال معده
قوت بیشتری دارد و هضم غذاها بهتر صورت می گیرد؛ در نتیجه می توان غذاهای
غلیظ تر مانند حلیم و آبگوشت استفاده کرد.
وی با بیان اینکه دم نوش
های گیاهی که طبع گرم دارند موجب قوت بیشتر معده، خاطر نشان کرد: مصرف دم
نوش های گیاهی طبع گرم از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند در
نتیجه خستگی و ضعف کاهش پیدا کرده و مانع رسوب خون در عمق رگ ها می شود.
کارشناس
طب سنتی ادامه داد: باید بدانیم که اگر حرارت درون معده بیشتر باشد، غلظت
خون کاهش پیدا کرده و کاهش غلظت خون به سلامتی افراد کمک می کند و هرچه قدر
خون در بدن روان تر باشد، بدن سالم تر است.
علوی افزود: فصل پاییز
در ایجاد غلظت خون نقش به سزایی بر عهده دارد چرا که طبع فصل پاییز سرد و
خشک بوده و خون طبع گرم و تر همین ضدیت موجب بروز غلظت خون در بدن می شود.
به گزارش تسنیم، وی
گفت: اگر خون در بدن جریان مناسب داشته باشد اکسیژن به تمامی سلول ها می
رسد بدن کار طبیعی خود را انجام می دهد و مصرف غذاهای سرد و خشک مانند گوشت
گاو به افزایش غلظت خون کمک کرده و بدن را با بیماری مواجه می سازد همچنین
دفع فضولات در بدن می تواند بدن را از بروز بیماری ها مصون بدارد.