پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۲۱۵۸۹۶
۰۰:۱۹
۱۳۹۲/۰۸/۰۳

افشای ابعاد تازه‌ای از شنودهای تلفنی از سوی آمریکا

نشریه بریتانیایی گاردین گزارش کرده بر اساس سندی که بدست آورده است یک مقام آمریکایی که نامش ذکر نشده، ۲۰۰ شماره تلفن را فهرست کرده و خواسته که سازمان امنیت ملی آمریکا (ان‌اس‌ای) فورا این خطوط تلفن را زیر نظر بگیرد.
۰۰:۱۹
۱۳۹۲/۰۸/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،
 آفتاب: به گفته این نشریه بریتانیایی نامی از این افراد برده نشده اما شماره تلفن ۳۵ تن از رهبران جهان هم در بین آنها بوده است. گاردین می‌گوید که این سند از جمله مواردی است که توسط ادوارد اسنودن افشا شده است.

به گزارش گاردین بر اساس این سند محرمانه ان‌اس‌ای از مقامات ارشد که "مشتری" این سازمان هستند (یعنی از جمله کاخ سفید، وزارت خارجه، و وزارت دفاع) خواسته بوده "دفترچه تلفن" خود را با این سازمان اطلاعاتی به اشتراک بگذارند تا آنها بتوانند خطوط تلفن شماری از مقامات خارجی را به سامانه نظارتی خود اضافه کنند و آنها را زیر نظر بگیرند.

به گزارش بی بی سی، با این حال طبق سندی که به دست گاردین رسیده، این نظارت‌های تلفنی که حالا مایه دردسر شده، اساسا "نتایج اندکی" در بر داشته است. این سند در حالی منتشر می‌شود که رابطه آمریکا با متحدینش بر سر شنود تلفن‌ها وارد ابعاد تازه‌ای شده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
شنود تلفن آمریکا
ارسال پیام
captcha