العالم نوشت:در
قلب پاریس پایتخت فرانسه که همیشه به انواع نانها و رستورانهای فاخر شهرت
داشته، اکنون فهرست غذاهای غیر متعارف از حشرات وارداتی از تایلند، اضافه
شده است.
بیش از 1900 نوع حشره در جهان به ویژه در قاره های آفریقا
و شرق آسیا خورده می شود، که البته غربیها عمدتا از ملخ و موریانه استفاده
می کنند.
ایلی
دافرون سرآشپز فرانسوی که با ارائه ملخ همراه با تخم بلدرچین، عقرب با
کاسنی و سوسک با سیب زمینی هوادارانی را در پایتخت فرانسه کسب کرده، به
روزنامه لوموند گفت: تلاش من آن است که با این حشرات غذاهای هنرمندانه ای
ابداع نمایم.