کد خبر: ۲۱۶۳۶۲
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱

نارنگی، سودمند در تحکیم استخوان‌ها

کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: نارنگی به علت داشتن مقادیر فراوان فسفر و کلسیم، از میوه‌هایی است که در تحکیم استخوان و اسکلت بدن موثر است.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: «اصغر نقشی» در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: نارنگی سرشار از ویتامین‌های آ، ب1، ب 2، ث، پروتئین، چربی، قند و حاوی مقادیر فراوانی فسفر، کلسیم است.

وی با اشاره به خاصیت اشتها آوری نارنگی تشریح کرد: نارنگی علاوه بر خاصیت اشتها آوری از میوه‌هایی است که برای قلب و معده مفید است و به‌عنوان یک اشتها آور طبیعی برای بیماران کم‌اشتها و افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، تجویز می‌شود.

کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: افرادی که به دریافت پتاسیم بیشتری نیاز دارند می‌توانند از طریق میوه‌ی نارنگی، پودر نارنگی یا آب این میوه‌ی زمستانی کمبود پتاسیم مورد نیاز خود را جبران کنند.

نقشی از تقویت سیستم عصبی با نارنگی گفت و یادآور شد: این میوه حاوی مقادیر فراوانی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است.

به گفته‌ی وی، افراط در مصرف نارنگی سبب افزایش گاز روده شده و ناراحتی‌های گوارشی برای مصرف‌کننده به همراه می‌آورد.

کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با اشاره به بروز التهاب دهان با مصرف زیاد نارنگی یادآور شد: از عوارض مصرف بیش‌ از اندازه‌ی نارنگی بروز آفت و التهاب در دهان و زبان مصرف‌کننده است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین