آفتابنیوز : آفتاب: اصغر نقشی، منطقهی
آذربایجانشرقی، افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است
که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پرههای داخل آن بخورید چون
در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال
را خنثی میکند.
وی افزود: باید بدانید که یک لیوان آب پرتقال، حاوی
120 میلیگرم ویتامین ث دو برابر میزان توصیه شده در روز است و علاوه بر
آن سرشار از کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است.
کارشناس
مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی ادامه داد: پرتقال
گرچه اسیدی است اما با خوردن آن شرایط قلیایی در بدن پدیدارمیشود از
اینرو این میوهی زمستانی برای افرادی با میزان مصرف فراوان گوشت و
اسیدیتهی زیاد سودمند است.
نقشی از جوشاندهی برگهای پرتقال گفت و یادآور شد: جوشاندهی برگهای پرتقال برای شستوشوی وَرمها و کاهش درد مفید است.
وی
با توصیه مبنی بر استفاده از آب پرتقال سرد افزود: هر چه آب پرتقال در
یخچال نگهداری و سردتر شود ویتامین ث موجود در آن بیشتر حفظ میشود.
به گزارش ایسنا، کارشناس
مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی با اشاره به
مزایای استفاده از پرتقال و پیشگیری از سرطان یادآور شد: مصرف مقادیر
فراوان پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر
سرطانها نیز مؤثر است.