آفتابنیوز : آفتاب: فرزاد بابایی در گفتوگو با ایسنا از منطقه کرمانشاه گفت: استفاده از ظروف یک بار مصرفی که از PVC و یا فوم تشکیل شدهاند برای غذاهای خیلی داغ توصیه نمیشود، خصوصا برای غذاهایی مثل آش داغ و شله زرد.
وی ادامه داد: استفاده از ظروف یک بار مصرف برای غذاهایی با دمای 90 تا 110 درجه سانتی گراد در دراز مدت خطرات فراوانی دارد، زیرا باعث می شود سیانور، سیانید و وینیل کلراید موجود در ظرف به درون ماده غذایی وارد شود.
به گفته این کارشناس تغذیه، استفاده از این ظروف برای غذاهای گرم مانند برنج مشکل چندانی ایجاد نمی کند.
بابایی تصریح کرد: این ظروف علاوه بر مضراتی که برای بدن افراد دارند در طبیعت نیز دیر تجزیه می شوند و آلودگی محیط زیست را در پی دارند.
وی با اشاره به اینکه برای غذاهای خیلی داغ می توان از ظروف گیاهی یک بار مصرف استفاده کرد، افزود: این ظروف از باقی مانده سلولز ذرت درست می شوند که خطری برای سلامت افراد ندارد.