کد خبر: ۲۱۸۶۶۵
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰

پیشگیری از گسترش سرطان با نوشیدن چای

بر اساس دوازده تحقیق منتشرشده در نشریه آمریکایی تغذیه بالینی، نوشیدن چای موجب کاهش وزن، پیشگیری از گسترش سرطان و سایر بیماری‌های مزمن می‌شود؛ حتی مصرف چای بر بهبود خلق وخوی افراد تاثیر دارد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: محققان با بررسی پلی فنول‌های موجود در چای دریافته‌اند: کافئین و پلی فنول موجب افزایش انرژی و سوختن چربی می‌شوند که نتیجه آن کاهش وزن و کمک به سالم ماندن بدن است.

همچنین، پلی فنول‌های موجود در چای سبز از گسترش برخی سرطان‌های خاص از جمله گسترش سرطان پروستات، دستگاه گوارش، ریه، سینه و پوست جلوگیری می‌کند.

تحقیق دانشمندان ایتالیایی نشان داد: چای سیاه موجب کاهش فشارخون در بیماران مبتلا به فشارخون می‌شود و همچنین برطرف کننده تاثیرات منفی چربی‌های بالای وعده‌های غذایی در شریان‌هاست.

بر اساس نتایج تحقیقات انجام شده، نوشیدن چای با بهبود کیفیت و استحکام استخوان بویژه در بیماری پوکی استخوان مرتبط است.

همچنین نوشیدن چای موجب بهبود توجه و تسهیل در انجام امور و تمرکز می‌شود.

به گزارش ایسنا، محققان اعلام کردند: اسید آمینه تیانین و کافئین موجود در چای موجب تاثیرات سودمند روانی، قدرت تمرکز، احساس و عملکرد بهتر در مصرف کنندگان می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین