خداحافظی تراکتورسازی با قهرمانی
در پایان دو دیدار هفته بیست و ششم لیگ برتر فولاد بهطور موقت صدرنشین شد و تراکتورسازی مقابل نفت تهران شکست خورد.
آفتابنیوز : آفتاب: در پایان دو دیدار هفته بیست و ششم لیگ برتر فولاد بهطور موقت صدرنشین شد و تراکتورسازی مقابل نفت تهران شکست خورد.
به گزارش فارس، در ادامه هفته بیست و ششم رقابتهای لیگ برتر از ساعت 15 امروز با برگزاری دو دیدار پیگیری شد که در پایان این دو دیدار نتایج زیر به دست آمد:
به گزارش فارس، در ادامه هفته بیست و ششم رقابتهای لیگ برتر از ساعت 15 امروز با برگزاری دو دیدار پیگیری شد که در پایان این دو دیدار نتایج زیر به دست آمد:
نفت تهران 3 - تراکتورسازی صفر
گلها: رضا نوروزی (47) و (57) و مجتبی شیری (90)
فولاد یک - ملوان صفر
گلها: مهرداد جماعتی دقیقه 88
به این ترتیب تا قبل از دیدار استقلال و سایپا، دیدار پایانی هفته بیست و ششم لیگ برتر، فولاد با 50 امتیاز موقتاً صدرنشین شد.
تراکتورسازی نیز با این شکست عملاً شانس خود برای کسب عنوان قهرمانی از دست داد، هرچند که روی کاغذ برای تیم تبریزی همچنان شانس وجود دارد.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه