پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۲۳۴۸۲۵
۱۹:۰۶
۱۳۹۲/۱۲/۱۸

علت سقوط هواپیما در کیش عمر بالای آن، عدم توانایی پرواز در شب و مشکلات فنی عنوان شد

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: گزارش کمیسیون عمران در مورد سقوط هواپیما در جزیره کیش در جلسه کمیسیون قرائت شد و نواقص فنی و عمر بالای هواپیما علت این صانحه دانسته شده بود.
۱۹:۰۶
۱۳۹۲/۱۲/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: محمدرضا رضایی کوچی نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس گفت: در جلسه امروز کمیسیون عمران گزارش کمیسیون در مورد سقوط هواپیما در جزیره کیش قرائت شد که در این گزارش علت اصلی سقوط این هواپیما عمر بالای آن و عدم توانایی پرواز در شب و مشکلات فنی دانسته شده بود.

وی افزود: همچنین در جلسه امروز طرح پرداخت غیرنقدی مطالبات پیمانکاران پروژه‌های عمرانی در حوزه راه و ترابری و آب و فاضلاب مورد بحث و بررسی قرار گرفت و کلیات آن به تصویب رسید.

عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: علاوه بر این در این جلسه طرح‌های توسعه و عمران دریا و نیز توسعه محیط زیست مورد بررسی قرار گرفت که در مورد آن کلیات طرح رد و در مورد دوم کلیات آن به تصویب رسید.

رضایی خاطرنشان کرد: در ادامه جلسه امروز طرح اصلاح قانون سازمان نظام مهندسی با حضور رئیس سازمان نظام مهندسی مورد بحث و بررسی قرار گرفت که البته بررسی این طرح مصوبه‌ای را به دنبال نداشت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha