پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۲۳۴۸۳
۱۳:۵۷
۱۳۸۴/۰۸/۱۶

از قابليت‌هاي سينما براي فرهنگ‌سازي سلامت استفاده نشده است

۱۳:۵۷
۱۳۸۴/۰۸/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش  معاونت ارتباطات جشنواره سينمايي تلويزيوني مبارزه با ايدز، محمد آفريده افزود: امروزه، در دنيا، در خصوص بازتاب معضلات اجتماعي و بهداشت جامعه حرف اول را سينما و هنر هفتم مي‌زند. 

وي ادامه داد: در جامعه ما، مشكل از عدم درك ظرفيت سينما توسط مسؤولين و دست‌اندركاران حوزه‌هاي مختلف ناشي مي‌شود در حاليكه به اعتقاد من، به وسيله سينما مي‌توانيم جامعه سالم‌تري داشته باشيم. 

آفريده اظهار داشت: سينما به خاطر اينكه زبان تصوير است تعداد مخاطب بيشتري را مي‌توان درگير كند و مخاطب در سطوح مختلف درگير حوزه سينما مي‌شود. 

به اعتقاد وي، با سينما بهتر مي‌توان در حوزه سلامت و ساير حوزه‌ها تاثير‌گذار بود و سينما مي‌تواند يك تكيه‌گاه باشد براي همه و به جامعه هشدار‌هايي بدهد كه ضروري است. 

وي، سينماي اجتماعي را از ژانر‌هاي مهم سينماي كشور خواند و خاطرنشان ساخت: اين سينمايي است كه مي‌تواند نكات پيچيده لايه‌هاي اجتماع را بررسي كنند و به دست اندركاران و مسؤولان براي ارزيابي دقيق فضاي اجتماعي كمك نمايد. 

گفتني است: اولين جشنواره سينمايي تلويزيوني مبارزه با ايدز توسط مركز حمايت از هنر سينما، با همكاري معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، خانه سينما، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي در تهران برگزار مي‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سینما
ارسال پیام
captcha