پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۳۵۱۳
۱۵:۵۱
۱۳۸۴/۰۸/۱۶

تورنمنت چهارجانبه، مصالح ملي و كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي

۱۵:۵۱
۱۳۸۴/۰۸/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، جواد آرين منش نماينده مردم مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس درباره لزوم ايجاد توازن در روابط اقتصادي و سياسي جمهوري اسلامي ايران خاصه در ارتباط با كشورهايي كه عليه كشورمان موضع خصمانه دارند، گفت: در كميسيون فرهنگي مجلس بحث‌هاي مفصلي پيرامون تبليغ كالاهاي غير ايراني در كشور داشتيم و در شرايطي كه كالاهايي مشابه كالاهاي وارداتي را در داخل توليد مي‌كنيم، تبليغ محصولات خارجي در سطح وسيع نه به لحاظ اقتصادي منطقي است و نه به لحاظ فرهنگي اين حجم از تبليغ كالاهاي وارداتي مقبول و منطقي است.

وي با بيان اينكه تلاش ما بايد متوجه حمايت از توليد داخلي براي رونق يافتن اقتصاد باشد، افزود: امروز يكي از معضلات اساسي ما بيكاري است كه براي رفع آن بايد توليد داخلي افزايش پيدا كند و براي اين مهم بايد معرفي، تبليغ و مصرف كالاهاي داخلي را در اولويت قرار داده و حتي براي ورود كالاهاي خارجي كه مشابه آنها در داخل توليد مي‌شود محدوديت‌هايي ايجاد كنيم تا به توليد و مصرف كالاهاي داخلي كمك شود.

نائب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس اظهار داشت: در هيچ نقطه از دنيا نمي‌بينيم كه كشوري در مقابل خواسته‌ها و حقوق كشور ديگري مواضع خصمانه داشته باشد و آنگاه اين كشور بالاترين حجم مبادلات اقتصادي و به خصوص واردات خود را از آن كشور متخاصم داشته باشد. واردات ما از كشورهايي نظير كره جنوبي و همچنين برخي كشورهاي اروپايي براي آنها منافع اقتصادي زيادي دارد و در عين حال اين كشورها در عرصه بين‌المللي در برابر خواسته و حقوق مسلم ايران موضع خصمانه اتخاذ مي‌كنند و ما هم در مناسبات اقتصادي خود با آنها هيچ تغيير و اصلاحي انجام نمي‌دهيم.

آرين منش با اشاره به اينكه كشورهايي نظير كره جنوبي براي برگزاري مسابقات و جشنواره‌هايي نظير جام فوتبال همه گونه محاسبه سود و زيان اقتصادي و حتي سياسي-فرهنگي را مي‌كنند، تاكيد كرد: آنها غير حسابگرانه هيچ اقدامي نمي‌كنند و ما بايد با اينگونه حركت‌ها قدري حساب شده‌تر برخورد كنيم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha