کد خبر: ۲۳۵۱۸
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۸۴ - ۱۶:۴۷

صدور گواهينامه‌هاي رانندگي يک ساله آغاز شد

آفتاب‌‌نیوز : سردار انصاري با اعلام این خبر افزود: اقدامات زيرساختي در ارتباط با تغيير در نحوه صدور گواهينامه انجام شده كه با انجام اين اقدامات كار صدور گواهينامه هاي يک ساله در كشورآغاز و اولين نوع اين گواهينامه ها در خرم آباد صادر شد.

وي گواهينامه هاي موقت يک ساله را معادل گواهينامه هاي پايه دوم توصيف كرد و گفت: دارندگان اين نوع گواهينامه ها فقط مجاز هستند از ساعت 5 صبح تا24 شب رانندگي كرده و از تردد در آزادراه ها و جاده هاي برون شهري و معابري كه در آن بيش از 80كيلومتر سرعت مجاز باشد، خودداري كنند.

وي ادامه داد: دارندگان گواهينامه هاي يكساله در صورتي كه مرتكب تخلفاتي مانند سبقت غيرمجاز، ورود به خيابان ورود ممنوع و تخلفات حادثه ساز گردند گواهينامه آنها تمديد نمي شود.

معاون راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي از تدوين كتاب آموزش جامع قوانين راهنمايي و رانندگي توسط نيروي انتظامي خبر داد و گفت: كتاب آيين نامه راهنمايي و رانندگي مربوط به 35 سال گذشته بود و بنابراين در جهت اصلاح سيستم صدور گواهينامه، راهنمايي و رانندگي اقدام به تدوين كتاب آموزش جامع قوانين راهنمايي و رانندگي كرده است.

وي ادامه داد: اين كتاب در اختيار آموزشگاه‌هاي رانندگي قرار گرفته تا آن را تدريس و از آن امتحان به عمل آورند.

وي افزود: دراين كتاب متقاضيان گواهينامه رانندگي آموزش هايي در خصوص آيين نامه و سيستم هاي ايمني خودرو، آموزش رانندگي تدافعي و مقابله با خطرات طبيعي در جاده ها به داوطلبان ارائه مي شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین