کد خبر: ۲۳۵۴۵۷
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۵

۱۰ نکته در مورد خرید آجیل

همیشه باید دقت کنید که آجیل هایی را که خیساندید فورا مصرف کنید. آجیل ها معمولا زود کیفیت شان را از دست می‌دهند به طور کلی باید آجیل ها زود مصرف شوند.
۱۰ نکته در مورد خرید آجیل
آفتاب‌‌نیوز :

رعایت نکات زیر برای خریدن و مصرف آجیل در ایم نوروز به شما کمک می‌کند.

۱- همیشه سعی کنید آجیل و دانه‌های روغنی را به اندازه‌ی مصرفتان بخرید تا همان قدر که تازه هستند از آن‌ها استفاده کنید. آجیل به دلیل روغن زیادی که دارد خیلی زود فاسد میشود. حتما قبل از اینکه آجیل بخرید با خوردن چند دانه از آن‌ها از کیفیت طعم و تازه بودنش اطمینان حاصل کنید اگر غیر از این بود از خریدن آجیل صرف نظر کنید.

۲- در فروشگاه‌های بزرگ اغلب آجیل‌ها در ظرف‌های مخصوصی نگه داشته میشوند، زیرا آجیل نباید در هر ظرفی نگه داری کرد. برخی از فروشگاه‌ها مستقیما آجیل را از کشاورزان میخرند بنابراین کیفیت آجیل بسیار بالاست، اما باز هم شما قبل از خرید چند دانه از آن‌ها را تست کنید یا از فروشندگان بپرسید که این آجیل‌ها تازه هستند یا خیر.

۳- آجیل‌هایی را که مزه‌ی ترش دارند و بوی نامطبوعی میدهند نخرید. حتی اگر آجیل خریدید و در منزل متوجه ترش بودن آن‌ها شدید فورا آجیل‌ها را پس بدهید آجیل ترش باعث بیماری میشود.

۴- همیشه سعی کنید آجیل کم نمک بخرید. دقت کنید، زیرا گاهی اوقات برای پنهان کردن ترش بودن و بوی بد آجیل به آن‌ها نمک میزنند پس سعی کنید همیشه ترجیحا آجیل خام بخرید.

۵- بهترین جا برای نگه داری آجیل در یخچال یا جا‌های خنک است. آجیل را باید در ظروف در بسته قرار دهید و آن را در یخچال نگه داری کنید اگر آجیل‌ها مازاد مصرف تان است میتوانید به مدت ۳ ماه آن‌ها را فیریز کنید.

۶- آجیل‌ها خیس کنید. تعجب نکنید، زیرا معمولا در طی فرآیند بو دادن آجیل‌ها بخشی از کیفیت آجیل از بین میرود بنابراین بهتر است آن‌ها را قبل از خوردن خیس کنید تا هم راحت‌تر خورده شوند و آسیب کمتری به دندان‌ها بزنند هم راحت‌تر هضم شوند. شما با شستن آجیل‌ها تانیک اسیدی را که به آجیل‌ها در فرآیند بو دادن میزنند از بین میبرید.

۷- اگر آجیل‌ها را شستید باید آن‌ها را در یخچال یا فریزر نگه دارید تا ترش نشوند. آجیل‌هایی که مثل بادام و فندق سخت‌تر هستند یا پوست سفت تری دارند باید به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید. مثلا گردو جزء آجیل‌های نرم است، اما معمولا طعم تلخی را هنگام خوردن احساس میکنیم بهتر است گردو را ۱۲ ساعت بخیسانیم. حتی تخمه کدو یا تخمه آفتابگردان را هم میتوانید بخیسانید تا نرم‌تر شوند و آسیب کمتری به دندان‌ها بزنند.

۸- همیشه باید دقت کنید که آجیل‌هایی را که خیساندید فورا مصرف کنید. آجیل‌ها معمولا زود کیفیت شان را از دست میدهند به طور کلی باید آجیل‌ها زود مصرف شوند.

۹- می‌توانید خودتان در خانه آجیل‌ها را بو بدهید. آن‌ها را در ماهی تابه یا فر قرار دهید و با دمای پایین آن‌ها را بو بدهید در حین بو دادن آجیل‌ها باید با دقت به آن‌ها نگاه کنید تا نسوزند، چون آجیل‌های سوخته طعم بسیار بدی دارند.

۱۰- به هر حال در ایام نوروز آجیل‌های فراوانی را مصرف میکنیم پس بهتر است علاوه بر خرید آن در خوردن آن هم دقت کنیم. آجیل‌ها را با میوه‌های خشک مخلوط کنید تا تنقلات سالم تری داشته باشید. می‌توانید از آجیل‌ها و دانه‌های روغنی در سالادها، همراه با کباب یا سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید. آجیل‌ها را خرد کنید و در تهیه نان، بیسکوییت، نوشیدنی ها، کیک و در تهیه انواع سس از آن‌ها استفاده کنید.

منبع: تراز

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین