آجيل ،ابتلا به سرطان را كاهش ميدهد
آفتابنیوز :
محققان مركز سرطانشناسي در اورلاندوي فلوريدا به اين نتيجه دست يافتند كه غذاهايي مانند آجيل و روغن زيتون ميتواند ابتلا به سرطان مثانه را در انسان به نصف تقليل دهد.
محققان اين مركز همچنين گفته اند؛ مصرف ويتامين E نقش مؤثري در كاهش حملههاي قلبي دارد، هرچند هنوز از نظر علمي نتوانستند مدارك قابل استنادي را در اين خصوص ارائه كنند.
محققان مركز سرطانشناسي در اورلاندوي فلوريدا به اين نتيجه دست يافتند كه غذاهايي مانند آجيل و روغن زيتون ميتواند ابتلا به سرطان مثانه را در انسان به نصف تقليل دهد. محققان اين مركز همچنين گفته اند؛ مصرف ويتامين E نقش مؤثري در كاهش حملههاي قلبي دارد، هرچند هنوز از نظر علمي نتوانستند مدارك قابل استنادي را در اين خصوص ارائه كنند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه