39 روزنامه نگار سال 2013 در سوریه کشته شدند
براساس اسناد و مدارک ثبت شده توسط کمیته حمایت از روزنامه نگاران در سال 2013 در سوریه 39 روزنامه نگار کشته شده اند.
آفتابنیوز :
آفتاب: پایگاه اینترنتی روزنامه فرامنطقه ای الشرق الاوسط در شماره امروز چهارشنبه خود با اعلام این مطلب افزود : از سال 2011 تا کنون همچنین بیش از 80 خبرنگار و روزنامه نگار در سوریه ربوده شده اند.
کمیته حمایت از روزنامه نگاران به عنوان یک کمیته بین المللی مستقل که مقر آن در نیویورک است ، در فوریه گذشته سوریه را به عنوان خطرناک ترین کشور برای قشر روزنامه نگار و خبرنگار توصیف کرد.
به گزارش ایرنا، سازمان خبرنگاران بدون مرز در نوامبر 2013 خاطرنشان کرد دستکم 110 روزنامه نگار در هنگام انجام ماموریت از ماه مارس 2011 تا کنون کشته شده اند و همچنان تقریبا 60 خبرنگار در قید و بند آدم رباها و یا جزو افراد مفقود الاثر بشمار می روند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه