کد خبر: ۲۴۱۰۲۲
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷

مراقب این سم سفید در سفره‌هایتان باشید

رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به مصرف بیش از حد "نمک" و "چربی" در خانوارهای ایرانی هشدار داد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: دکتر زهرا عبداللهی در گفت‌وگو با ایسنا، از اقدامات انجام شده برای برگزاری دو بسیج آموزشی بزرگ جهت کاهش مصرف نمک و روغن از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت خبر داد و گفت: اغلب افراد جامعه از لحاظ الگوی مصرف نمک و روغن با مشکلات جدی مواجه هستند.

وی ضمن اشاره به مصرف بیش از حد نمک و چربی در کشور، ادامه داد: این درحالیست که مصرف بیش از اندازه نمک و چربی (روغن) عامل اصلی فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی - عروقی است. غذاهای چرب وسرخ شده و اصولا روغن، زیاد در رژیم غذایی مردم استفاده می‌شود و به همین علت، اضافه وزن، چاقی و سایر بیماری‌های مرتبط با آن را در کشور شاهد هستیم.

عبداللهی به ارتباط بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر با تغذیه و همچنین روند رو به رشد چاقی در کودکان طی سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: بر این اساس است که تنها سیری شکمی کافی نیست و سیری سلولی باید تامین شود. بنابراین منابع پروتئین حیوانی به عنوان منابع ریزمغذی‌ها و انرژی هم مطابق با میزان توصیه شده باید تامین شود.

وی گفت: بر همین اساس بسیج بزرگ اطلاع رسانی درمورد "نمک" و "روغن" از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت تدارک دیده شده است که مردم و صنایع غذایی گروه هدف آن هستند.

عبداللهی ادامه داد: صنایع غذایی باید جهت ارایه مواد غذایی کم نمک، کم چرب و کم روغن به بازار ترغیب شوند. به این منظور، حمایت از این صنایع غذایی لازم است تا بتوانند محصولات غذایی سالم و سلامت بخش به بازار ارایه دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین