پایگاه خبری آفتاب
۰۴ /مرداد /۱۴۰۵
Sunday 26 July 2026
کد خبر:۲۴۱۱۳۰
۱۲:۰۴
۱۳۹۳/۰۲/۰۵

انتقال 3 زندانی ایرانی از تایلند به کشور

سرپرست اداره کل ارتباط با قوه قضائیه در وزارت دادگستری از انتقال سه زندانی ایرانی محبوس در کشور تایلند به کشورمان خبر داد.
۱۲:۰۴
۱۳۹۳/۰۲/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: شاهرخ هدایتی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس موافقتنامه انتقال محکومین بین دو کشور ایران و تایلند، این زندانیان بامداد امروز (جمعه) پنج اردیبهشت ماه پس از طی تشریفات و هماهنگی‌های لازم بین مقامات قضایی تایلند، وزارت امور خارجه، وزارت دادگستری و سفارت کشورمان در تایلند برای گذراندن ادامه محکومیت‌شان تحویل مقامات قضایی کشورمان شدند.

وی افزود: جرم اغلب این زندانیان مربوط به قاچاق موادمخدر بوده است.

هدایتی با بیان این‌که «ابتدا با مشکلاتی برای انتقال این زندانیان به کشورمان مواجه بودیم» ادامه داد: شرکت هواپیمایی که قرار بود این زندانیان را به کشورمان منتقل کند در ابتدا از پذیرش آنها خودداری کرده بود، ولی پس از مذاکره با مدیرعامل این شرکت هواپیمایی و دستور وی برای انتقال این محکومین، انتقال آنها به کشورمان انجام شد.

مشاور وزیر و سرپرست اداره کل ارتباط با قوه قضائیه در وزارت دادگستری در پایان از مساعدت گارد حفاظت پرواز سپاه پاسداران در انتقال این زندانیان به کشورمان، تشکر و قدردانی کرد. 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha