آفتابنیوز : آفتاب: دریافت زیاد زینک (روی) میتواند موجب افزایش دردهای آرتروز شود.
دکتر مهرداد فدوی فوق تخصص استخوان و مفاصل گفت: مصرف بیش از حد غذاهایی مانند مرغ، گوشت قرمز، ماهی، میگو و حتی کاکائو میتواند منشاء دردهای آرتروزی باشد.
وی افزود: در افراد مبتلا به التهاب مفاصل ZIP۸ در غشا افراد به طور طبیعی بالاست، این پروتئین وظیفه انتقال زینک به داخل سلولها را بر عهده دارد.
این متخصص ادامه داد: زمانی که مصرف زینک پروتئین ZIP۸ زیاد شود موجب فعال شدن پروتئین دیگری به نام MTF۱ میشود، تولید این پروتئین هم سبب آسیب بافتهای غضروفی میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، فدوی اظهارداشت: کاهش موضعی زینک با جلوگیری از عملکرد پروتئینهای ذکر شده در بافت عضروفها جهت درمان آرتروز بسیار مؤثر عمل میکنند.