کد خبر: ۲۴۲۵۶
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۸۴ - ۱۹:۱۵

پيامهاي محرمانه احمدي نژاد و اروپاييها

آفتاب‌‌نیوز : روزنامه واشنگتن پست نوشت: نشانه هايي وجود دارد كه مواضع درگيرانه احمدي نژاد تعمدي است. او تنها كانديداي انتخابات رياست جمهوري در ايران بود كه بهبود روابط با غرب را رد كرد و زماني كه به سازمان ملل آمد، ايده هاي جديدي را كه در مورد برنامه هسته‌اي وعده كرده بود به كوفي عنان ارائه نداد، بلكه از حق دستيابي ايران به فناوري هسته‌اي دفاع كرد.

اين روزنامه به نقل از يك عضو دفتر عنان كه در ملاقات عنان و احمدي نژاد در ماه سپتامبر حضور داشته، نوشت: عنان حيرت زده شد و به احمدي نژاد گفت :زمان آن فرارسيده كه همچون يك دولتمرد عمل شود.

اين روزنامه افزود: بعد از سخنراني احمدي نژاد در سازمان ملل، از طريق يك سري تماسها ميان اعضاي دفتر او و مقامات اروپايي، از او خواسته شد تا در سخنراني چند روز بعد خود اين بحث را تكرار نكند. اما در مقابل او سه دليل براي مقاصد ايران از غني سازي اورانيوم بر شمرد.

يك ديپلمات اروپايي گفت: ما به احمدي نژاد 24 ساعت فرصت داديم تا سخنراني خود را بازنويسي كند اما او بجاي انتخاب لحن آرامتر كه بتواند فرايند ديپلماتيك را حفظ كند، آنرا تندتر كرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین