پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۵۰۳۰
۱۶:۲۰
۱۳۸۴/۰۸/۲۳
سايت اختصاصي کنفدراسيون فوتبال آسيا؛

انتقادات عليه برانکو همچنان ادامه دارد

۱۶:۲۰
۱۳۸۴/۰۸/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، در اين مطلب مي خوانيم: بازي هاي تدارکاتي تورنمنت چهار جانبه تهران، با يک پيروزي و يک شکست مقابل توگو و مقدونيه براي تيم ملي ايران همراه شد.

بعد از بازي برگشت ايران و بحرين، برانکو ايوانکوويچ بار ديگر فرصت يافت تمام ستارگان خود را در قالب تيم ملي ايران گردهم ببيند.
اما شکست مقابل مقدونيه، چهارمين باخت تيم ملي ايران در 5 بازي گذشته آن محسوب مي شود.
نتيجه اي که در روز نخست پيکارها رخ داد، رابطه مطبوعات داخلي با برانکو را تيره تر از هميشه ساخت.
تنها گل ميزبان را وحيد هاشميان مهاجم هانوفر آلمان به ثمر رساند اما سه گلي که ميرزاپور دريافت داشت، تک گل ايران را بي ثمر گذاشت.
هاشميان در روز بازي با توگو، يازدهمين گل ملي خود را نيز به ثبت رساند. علي دايي هم به رکورد 107 گل ملي مقابل توگو دست يافت.
گل او در تکرار سه باره پنالتي نيمه نخست بازي ايران ـ توگو حادث شد و عبدالرحمن دلاور بحريني، دو بار دستور به تکرار ضربه پنالتي داد.
اما تماشاگران ايراني در جريان بازي رده بندي که به سود تيم ملي کشورشان خاتمه يافت هم، لب به اعتراض گشودند و عملکرد برانکو را به نقد کشيدند.
آن ها معتقدند با وجود علي دايي، مهدي مهدوي کيا، علي کريمي که هر کدام يک بار به عنوان بهترين بازيکن آسيا انتخاب شده اند، همچنين در اختيار داشتن مهره هايي چون وحيد هاشميان و جواد نکونام، تيم ملي ايران بايد خيلي بهتر از اين ها بازي کند و نتايج درخشان تري هم بگيرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha