محمدحسن انصاري فرد: مدير عامل پرسپوليس پنجشنبه معرفي مي شود
به گزارش آفتاب نیوز، 
آفتاب : محمدحسن انصاري فرد يكي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس در خصوص نتيجه جلسه امروز توضيح داد.
وي در اين خصوص اظهار داشت: در ابتداي جلسه امروز حجت الله خطيب در هيات مديره حضور يافت و گزارشي از عملكرد هيات مديره قبلي بخصوص در زمينه مسائل مالي ارائه كرد.
خطيب در اين جلسه به بررسي مشكلات پرسپوليس پرداخت و پيشنهاداتي در جهت رفع آن به هيات مديره ارائه داد.
مسلما اعضاي هيات مديره در مورد صحبت ها و پيشنهادات خطيب با تعمق تصميم گيري خواهند كرد و نهايتا در صورت لزوم آنها را بكار مي بندند.
وي در ادامه افزود: مهمترين بخش اين جلسه به انتخاب رئيس هيات مديره و نايب رئيس باز مي گشت، براساس تصميم هيات مديره سعيد لو معاون رئيس جمهوري بعنوان رئيس و سردار مالكي بعنوان نايب رئيس معين شدند.
بحث سوم به اولويت بندي مسائل روز پرسپوليس باز مي گشت كه در اين بخش چارت باشگاه در اولويت قرارداشت.
انصاري فرد تصريح كرد: مبحث بعدي به بحث در خصوص وضعيت مالي باز مي گشت كه تصميمات خوبي در اين زمينه اتخاذ شد و مي توان از حالا اين نويد را به طرفداران پرسپوليس داد كه مشكلات مالي پرسپوليس بزودي برطرف خواهد شد .
اولين گام در اين رابطه پرداخت قرارداد بازيكنان خواهد بود تا بازيكنان با روحيه اي بالا در مسابقات ليگ حضور يابند.
چارت تشكيلاتي باشگاه از ديگر موارد مطروحه اين جلسه بود به هر حال نحوه اداره باشگاه از اهميت خاصي برخوردار است تا مشخص شود چه افرادي مي بايستي در اداره باشگاه سهيم باشند و نقش هر كدام از آنها در اين بين چگونه است تا در گام بعدي نيز نحوه پرداختها معين شد.
در بحث چهارم بحث در خصوص تعيين مدير عامل و سخنگوي باشگاه انجام شد كه مقرر شد در جلسه بعدي كه روز پنجشنبه هفته جاري برگزار خواهد شد مدير عامل تيم انتخاب شود تا سرمربي و ساير اعضاي كادر فني نيز در صورت صلاحديد وي و ساير اعضاي هيات مديره انتخاب شوند.