پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۲۵۵۵
۱۶:۳۵
۱۳۸۳/۱۲/۲۵

شتاب نيروهاي هماهنگ انقلاب در معرفي كانديدا خودزني سياسي است

۱۶:۳۵
۱۳۸۳/۱۲/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، رضا طلايي‌نيك نماينده كبودر آهنگ در جمع خبرنگاران پارلماني افزود: شتاب شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب اسلامي در معرفي نامزد نهايي اصولگرايان خودزني سياسي و انتخاباتي است.

عضو كميسيون امنيت ملي تصريح كرد: عواملي مانند بلاتكليفي نامزدي هاشمي در انتخابات و زودهنگام بودن افكارسنجي جامع و مشخص نبودن نامزدهاي رقيب جناح اصولگرايان متغيرهاي متعددي است كه شوراي هماهنگي براي معرفي كانديداي نهايي بايد به آن توجه كند.

طلايي‌نيك افزود: بي‌اعتنايي به ديدگاه‌هاي نامزدهاي اصولگرايان و مردم و تكيه بر تصميمات محدود چند نفره از اشكالات اساسي شوراي هماهنگي است.

وي در تحليل فضاي رقابت‌هاي انتخاباتي اظهارداشت: برآيند اخبار و رفتارهاي انتخاباتي و قرائن و ديگر مي‌توان چنين استنباط كرد كه نامزدهاي كروبي و رضايي در انتخابات حضوري قطعي خواهند داشت اما افرادي چون ولايتي و روحاني باحضور هاشمي رفسنجاني منصرف خواهند شد.

نماينده كبودر آهنگ گفت: در صورت تصميم‌هاي هاشمي براي حضور قطعي در انتخابات يك نفر از ائتلاف چهار نفره و آقايان حدادعادل و كروبي رقباي اصلي محسوب مي‌شوند.

عضو كميسيون امنيت ملي تصريح كرد: ساير نامزدهاي فعلي متأثر از تحولات بعدي تصميم‌گيري شفافي در آينده خواهند داشت.

طلايي نيك با اشاره به اينكه هوشمندي سياسي و تجربه‌ هاشمي رفسنجاني موجب اتخاذ روند تدريجي و احتياطي براي اتخاذ روند تدريجي و احتياطي براي اتخاذ تصميم نهايي شده است گفت: آقاي هاشمي تاكنون مسير منطقي و موفقي را براي رسيدن به تصميم نهايي خود طي كرده است و مسير طي شده زمينه‌هاي حضور هاشمي رفسنجاني را در انتخابات تقويت كرده است.

وي اظهارداشت: برپايي مناظره‌هاي انتخاباتي توسط صداوسيما اقدامي بسيار سازنده و تأثير گذار در افزايش مشاركت مردم و انتخابات آگاهانه‌تر خواهد بود.

طلايي نيك گفت: تشديد مشكلات و اختلافات بين ايران و اروپا و آمريكا در موضوع پرونده هسته‌اي از عوامل مؤثر در مشاركت حداكثري مردم در انتخابات رياست جمهوري خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha