آفتابنیوز : آفتاب: دکتر هدایت حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با توجه به حساسیتی که در ارتباط با مصرف روغن پالم در فرآورده های غذایی وجود دارد و به دنبال پیگیری های وزیر بهداشت، کمیته فنی "بازنگری مصرف روغن پالم در فرآورده های غذایی با تاکید بر محصولات لبنی"، از امروز در سازمان غذا و دارو تشکیل شد.
وی از حضور اساتید دانشگاهی، صاحبان صنایع غذایی، کارشناسان غذا و دارو، نمایندگان انجمن فرآورده های لبنی و... در این کمیته فنی خبر داد و گفت: قرار است از امروز جلساتی متعددی در ارتباط با بازنگری مصرف روغن پالم در فرآورده های غذایی، در سازمان غذا و دارو تشکیل شود.
حسینی با اعلام اینکه ظرف دو تا سه هفته آینده نتایج جلسات این کمیته فنی به وزیر بهداشت و همچنین مردم ارائه خواهد شد، افزود: هدف این کمیته، محدود سازی بیش از پیش مصرف روغن پالم در فرآورده های غذایی به ویژه محصولات لبنی پرمصرف است.
مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه سازمان غذا و دارو برای تعداد معدودی از محصولات لبنی مجوز استفاده محدود از روغن پالم را صادر کرده است، گفت: این محصولات اغلب کم مصرف هستند. ولی برخی از فرآورده های لنبی پر مصرف بدون مجوز سازمان غذا و دارو نسبت به استفاده روغن پالم اقدام کرده اند که این تخلف است و با آنها برخورد می شود.
حسینی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو هیچ مجوزی برای استفاده از روغن پالم در محصولاتی مثل شیر، ماست، دوغ و... صادر نکرده است، افزود: آنچه سازمان غذا و دارو مجوز داده است، برای 4 تا 5 محصولی است که سرانه مصرف آنها پایین است.
وی گفت: آنچه مسلم است، سازمان غذا و دارو به شدت با شرکتهایی که بدون مجوز از روغن پالم در تولید فرآورده های لبنی استفاده کرده اند، برخورد می کند اسامی آنها نیز پس از پایش، اعلام خواهد شد.