آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایلنا، رسول دیناورند با اعلام این خبر افزود: آنچه وزیر بهداشت دراین زمینه اعلام کرده است، استفاده روغن پالم در لبنیات بوده لذا آلودگی شیر مطرح نیست.
وی در باره اینکه چه مدت است روغن پالم در لبنیات مورد استفاده قرار میگیرد، هیچ توضیحی نداد و افزود: مردم اگر نگران روغن پالم هستند، روغن سرخ کردنی استفاده نکنند.
رئیس سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: مردم اگر ماست و پنیر کم چرب استفاده کنند، هیچ خطری ندارد.
دیناروند در مورد استفاده از روغن پالم درشیر پرچرب، اظهار داشت: مردم اگر شیر پرچرب هم مصرف کنند چربی آن در حد سه درصد است.
وی در پاسخ به این سوال که متخلفان استفاده از روغن پالم در شیر پرچرب چه زمانی معرفی می شوند، افزود: هفته آینده متخلفان استفاده از روغن پالم معرفی خواهند شد.
رییس سازمان غذا و دارو همچنین درگفت و گو با یک خبرگزای از شناسایی ۹ برند متخلف در زمینه افزودن بیش از حد روغن پالم به فرآورده های لبنی و همچنین احتمال ممنوعیت تولید فرآورده های لبنی با درصد چربی بالا خبر داده است.