پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۵۷۵۶۶
۱۳:۴۱
۱۳۹۳/۰۵/۲۸

سفر مقام آمریکایی برای مذاکره درباره تحریم‌های ایران

وی با مقامات بلندپایه این کشورها برای گفت‌وگو در مورد تمدید توافق مقدماتی میان کشورهای غربی و ایران و همچنین تداوم اجرای تحریم‌ها علیه ایران دیدار خواهد کرد.
۱۳:۴۱
۱۳۹۳/۰۵/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: دیوید کوهن، معاون امور تروریسم و اطلاعات مالی وزیر خزانه داری آمریکا هفته آینده برای مذاکره در مورد تحریم‌های ایران به خاورمیانه و آسیا سفر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که کوهن به توکیو، سئول، پکن، ابوظبی و مسقط سفر خواهد کرد.

بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، وی با مقامات بلندپایه این کشورها برای گفت‌وگو در مورد تمدید توافق مقدماتی میان کشورهای غربی و ایران و همچنین تداوم اجرای تحریم‌ها علیه ایران دیدار خواهد کرد.

کوهن در این سفر همچنین در مورد اقداماتی برای تحت فشار قرار دادن روسیه بر سر مداخلاتش در اوکراین و همچنین تحریم‌های کره شمالی صحبت خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha