پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۲۵۷۶۵
۲۱:۵۳
۱۳۸۴/۰۸/۲۶
در پي ضرب و شتم يك عكاس ورزشي در ورزشگاه آزادي؛

انجمن ورزشي‌نويسان ايران رسيدگي سريع و مجازات مامور خاطي را خواستار شد

۲۱:۵۳
۱۳۸۴/۰۸/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز، در اين بيانيه آمده است: «يك بار ديگر و اين بار در جريان ديدار تيم‌هاي پيروزي و ملوان در استاديوم آزادي تهران خبر ناگوار و تاسف‌بار ضرب و شتم يك عكاس ورزشي در هنگام انجام وظيفه، كام اهالي ورزش و به ويژه همكاران سخت كوش و پرتلاش در رسانه‌هاي ورزشي را تلخ كرد. برخورد دور از شان مامور نيروي انتظامي در محيط مقدس ورزشگاه و در مقابل چشمان بازيكنان و خبرنگاران با همكارمان آقاي حشمت‌الله بهادري، عكاس ورزشي سايت تبيان و روزنامه‌هاي پيروزي و البرز و ضرب و شتم شديد ايشان كه اكنون با وضعي وخيم و نگران كننده در بيمارستان آتيه بستري است، موجي از تاسف را در جامعه‌ي رسانه‌اي ورزش ايجاد كرده است. آيا مامور نيروي انتظامي كه براي ايجاد نظم و آرامش در ميادين ورزشي حضور مي‌يابد و بايد با روي خوش، بردباري و سعه‌ي صدر به ايفاي مسووليت بپردازد، مجاز است كه اينگونه زور بازوي خود را به رخ همكار بي‌دفاع و مظلوم ما بكشد و حتي ديگراني كه مي‌خواسته‌اند وي را از اين برخورد بازدارند مورد تهديد قرار دهد؟

انجمن نويسندگان، خبرنگاران و عكاسان ورزشي ايران ضمن محكوم نمودن و تقبيح شديد اين برخورد ناجوانمردانه، رسيدگي سريع و مجازات مامور خاطي را كه از سوي حراست سازمان تربيت بدني نيز شناسايي گرديده است، انتظار دارد. به يقين فرماندهان محترم نيروي انتظامي كه خوشبختانه از علاقه‌مندان و دوستداران ورزش هستند نيز با برخوردي قاطع و صريح با فرد خطاكار، ضمن بازگرداندن آرامش به فضاي رسانه‌اي ورزش تمهيدات لازم را براي پيشگيري از حوادث احتمالي اتخاذ خواهند كرد.

از مسوولان محترم بيمارستان آتيه نيز كه در امر مداوا و درمان اين همكار عزيز سعي وافري داشته و دارند كمال تشكر و سپاسگزاري را داشته و براي همكار مصدوم خود سلامتي و بهبودي كامل و سريع را از درگاه خداوند منان خواهانيم.»


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha