پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۲۵۸۸۹۴
۱۱:۱۶
۱۳۹۳/۰۶/۰۶

وزیر امور خارجه راهی آنکارا شد

محمد جواد ظریف برای شرکت در مراسم تحلیف نخست وزیر ترکیه راهی آنکارا شد.
۱۱:۱۶
۱۳۹۳/۰۶/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: به گزارش ایسنا، محمد جواد ظریف صبح روز پنجشنبه در رأس هیأتی برای شرکت در مراسم تحلیف رجب طیب اردوغان نخست‌وزیر ترکیه راهی آنکارا شد.

همچنین قرار است وزیر امور خارجه کشورمان عصر روز پنج شنبه برای دیدار با همتای روسی خود راهی مسکو شود.

به گزارش ایسنا، سفر محمد جواد ظریف به مسکو برای دیدار و گفت‌وگو با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در چارچوب مذاکرات ایران و گروه 1+5 و گفت‌وگو پیرامون آخرین تحولات و مواضع پیش از مذاکرات ایران و گروه 1+5 طی هفته آینده است.

همچنین ظریف قرار است دوشنبه هفته آینده با کاترین اشتون در بروکسل درباره موضوع هسته‌ای دیدار دوجانبه داشته باشد.

بنابر اعلام محمدجواد ظریف قرار است طی دو هفته آینده مذاکرات ایران با گروه 1+5 نیز برگزار شود. در عین حال هنوز زمان این مذاکرات اعلام نشده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
ظریف آنکارا
ارسال پیام
captcha