پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۲۶۰۰۳
۱۱:۳۵
۱۳۸۴/۰۸/۲۸

بلاتر:تا نهم دسامبر در خصوص تركيه تصميم گيري مي كنيم

۱۱:۳۵
۱۳۸۴/۰۸/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز، رئيس فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) همچنين تيم ملي تركيه را به محروميت از حضور در رقابت هاي جام جهاني 2010 جنوب آفريقا تهديد كرد.
بلاتر در مصاحبه اي با اشاره به حوادث بازي تيم هاي ملي تركيه و سوئيس گفت: تا الان با چنين حادثه اي برخورد نكرده بودم تحقيقات در اين زمينه را آغاز كرديم و مسوولين اين واقعه زشت را قطعا مجازات خواهيم كرد.
بلاتر تاكيد كرد: اين مجازات ها بازيكنان خطاكار تا فدراسيون فوتبال تركيه را در بر خواهد گرفت. مطمئنا هدف از برگزاري مسابقات فوتبال ايجاد تفاهم و دوستي بين دولت ها و تيم هاست نه آن چيزي كه در تركيه اتفاق افتاد.
بلاتر در ادامه افزود: اين قضيه را تا روز نهم دسامبر همزمان با زمان برگزاري مراسم قرعه كشي مسابقات جام جهاني آلمان حل خواهيم كرد.
لازم به ذكر است، مسوولين فوتبال تركيه ضمن اعلام ناراحتي خود از اظهارات بلاتر فيفا تاكيد كردند : اين همه سرزنش و مجازات هيچ ضرورتي ندارد!

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha