پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۲۶۱۲۸۴
۱۰:۲۸
۱۳۹۳/۰۶/۲۱

نتانیاهو: غرب برای نابودی داعش، ایران را تقویت نکند

وی در ادامه ادعا کرد: اسرائیل سهم خود را در مبارزه علیه داعش ادا کرده که برخی از اقداماتش علنی شده و برخی دیگر آشکار نشده است.
۱۰:۲۸
۱۳۹۳/۰۶/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که غرب باید در رابطه با تقویت ایران در جهت مبارزه علیه داعش محتاط باشد.

به گزارش «انتخاب»، نتانیاهو گفت: من از اقدام اوباما برای تشکیل ائتلاف واحد علیه داعش حمایت می کنم.

وی در ادامه ادعا کرد: اسرائیل سهم خود را در مبارزه علیه داعش ادا کرده که برخی از اقداماتش علنی شده و برخی دیگر آشکار نشده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد: دولت های عربی در حال تجدید نظر در روابط خود با اسرائیل هستند، چراکه هر دو با دشمنی مشترک مواجه هستند.

وی در ادامه گفت که امریکا و جامعه بین المللی در حال امتیاز دادن به ایران در پرونده هسته ای در مقابل استفاده از این کشور در جنگ علیه داعش هستند.

نتانیاهو افزود: غرب نباید ایران را در جهت تضعیف داعش تقویت کند.

نخست وزیر اسرائیل در بخش دیگری مدعی شد: اگر ایران به سلاح هسته ای دست پیدا کند، با مسائلی مواجه ی می شوید که هرگز تصور آن را نمی کردید.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
داعش نتانیاهو
ارسال پیام
captcha