آفتابنیوز : آفتاب: عبدالرضا نوروزی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: تحقیقات انجام شده نشان می دهد میزان نمک مصرفی در کشورمان حدود دو برابر نمک مصرفی مورد نیاز بدن هر فرد می باشد.
این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: میزان نمک مورد نیاز هر فرد در روز پنج گرم می باشد، در حالیکه هم اکنون ایرانی ها حدود 10 گرم در روز نمک مصرف می کنند.
وی ادامه داد: این بررسی ها در شهرهای اصفهان و تهران انجام شده و قابل تعمیم به دیگر شهرها از جمله مشهد نیز می باشد.
وی تاکید کرد: از سوی دیگر نمک مورد نیاز بدن ایرانی ها روزانه از نان های مصرفی تامین می شود و استفاده از نمک در سایر غذاها مازاد بر نیاز بدن است.
به گفته وی، نان های پخته شده در کشورمان شور هستند، به طوریکه یک نان بین چهار تا پنچ گرم نمک دارد.
این متخصص تغذیه همچنین گفت: اگر می گوییم فست فودها مانند سوسیس و کالباس برای بدن ضرر دارند، یکی از علل آن استفاده از نمک زیاد برای فرآوری آنها است.