پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۲۶۵۰۷۸
۱۴:۱۵
۱۳۹۳/۰۷/۱۴

وضعیت چهارقلوهای بجنوردی چگونه است؟

مسوول مراقبت های ویژه بیمارستان بنت الهدی بجنورد گفت: وضعیت جسمانی چهارقلوهای متولد شده پس از گذشت چهار روز خوب است و مشکل خاصی ندارند.
۱۴:۱۵
۱۳۹۳/۰۷/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: 'مژگان وحیدی' روز دوشنبه به ایرنا اظهار کرد: این مادر 22ساله بجنوردی که در نخستین زایمان خود سه دختر و یک پسر به صورت طبیعی به دنیا آورده، از هیچ دارویی استفاده نکرده است.

وی گفت: این نوزادان که در هفت ماهگی متولد شده اند، هم اکنون یکی از آن ها از بخش مراقبت های ویژه منتقل شده و دو نوزاد دیگر بزودی منتقل می شود.

وی گفت: نوزاد چهارمی نیز پس از چند روز از بخش مراقبت های ویژه به بخش نوزادان منتقل خواهد شد.

مسوول ان آی سی یو بیمارستان بنت الهدی بجنورد گفت: تغذیه نوزادان هم اکنون بسیار خوب است و هنوز نیازی به دعوت از مادر این نوزادان برای شیردهی احساس نشده است.

وزن نوزادان متولد شده یکهزار و 500، یکهزار و 420، یکهزار و 460 و یکهزار و530گرم می باشد و شغل پدر این چهارقلوها آزاد است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
چهارقلو بجنورد
ارسال پیام
captcha