پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۲۶۶۰۲۲
۱۸:۲۰
۱۳۹۳/۰۷/۲۰

بارش پراکنده در تهران طی 24 ساعت آینده

وظیفه افزود: فردا آسمان تهران صاف در بعد از ظهر همراه با افزایش ابر، در شهرهای شمالی بارش پراکنده و وزش باد است. بیشینه دمای پایتخت با یک درجه افزایش نسبت به امروز معادل 22 درجه سانتیگراد و کمینه دما با دو درجه افزایش نسبت به امروز معادل 13 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.
۱۸:۲۰
۱۳۹۳/۰۷/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به افزایش نسبی دمای هوا تا پایان هفته جاری در نوار شمالی کشور گفت: با ورود سامانه جدید بارشی از روز دوشنبه بارندگی‌ها در برخی نواحی کشور اغاز می شود.

به گزارش مهر، احد وظیفه با بیان این مطلب افزود: بر اساس تصاویر ماهواره ای هواشناسی و نقشه پیش یابی امروز در مناطقی از شمال شرق کشور بارش پراکنده باران پیش بینی می شودکه انتظار می رود از بعد از ظهر این روز از میزان بارش کاسته شود.

به گفته وی، همچنین در بعد از ظهر و اوایل شب روز گذشته وقوع بارش پراکنده باران در مناطقی از جنوب شرق کشور دور از انتظار نیست.

وظیفه اظهار داشت: روز دوشنبه در مناطقی از شمال غرب، غرب و دامنه های البرز بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: از روز دوشنبه تا پایان هفته روند افزایش نسبی دما در نوار شمالی کشور به ویژه شمال شرق دور از انتظار نیست.

وی افزود: فردا آسمان تهران صاف در بعد از ظهر همراه با افزایش ابر، در شهرهای شمالی بارش پراکنده و وزش باد است. بیشینه دمای پایتخت با یک درجه افزایش نسبت به امروز معادل 22 درجه سانتیگراد و کمینه دما با دو درجه افزایش نسبت به امروز معادل 13 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha