پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۲۶۸۰۴
۱۲:۴۸
۱۳۸۴/۰۹/۰۱

تجاوز اسرائيل به لبنان نقض حاكميت اين كشور است

۱۲:۴۸
۱۳۸۴/۰۹/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، حميد رضا آصفي تاكيد كرد: رويكرد تجاوز كارانه رژيم صهيونيستي در مغايرت كامل با تمامي مقررات و معاهدات بين المللي و محكوم به شكست است.

سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان با اشاره به همزماني معني‌دار تكرار مشي تجاوز گري رژيم صهونيستي با بحران سياسي داخلي اين رژيم افزود: متاسفانه هزينه سنگين و خسارت‌ ناشي از سياست‌ فرافكني رژيم صهيونيستي براي گريز از بحران داخلي را مردم و دولتهاي منطقه مي‌پردازند.

وي همچنين با اشاره به تماسها و گزارشات مكرر مقامات لبناني به مراجع بين‌المللي به ويژه مسئولان سازمان ملل در خصوص اهداف اسرائيل در مخدوش كردن حاكميت لبنان گفت:جامعه بين‌المللي به ويژه سازمان ملل متحد بايد به صورتي واقع بيانيه و قاطع تحولات اخير منطقه را مورد توجه قرار داده و تمهيدات عاجل جهت برخورد با رويكرد تجاوز كارانه اسرائيل و حفظ حاكميت و تماميت ارضي لبنان را اتخاذ كنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha