پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۲۷۱۵۲۱
۱۳:۵۹
۱۳۹۳/۰۸/۲۶

ساخت کشتی - هواپیمای آب‌نشین در کشور/پرواز هواپیمای آتش‌نشان ایرانی

سه محصول جدید و منحصر به فرد تولید داخل در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران رونمایی می‌شود.
۱۳:۵۹
۱۳۹۳/۰۸/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: به گزارش ایسنا، علی محمد خان محمدی هزاوه، سخنگوی هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران از حضور 94 شرکت داخلی و خارجی در این دوره از نمایشگاه خبر داد و گفت: از این تعداد 10 شرکت خارجی و 84 شرکت داخلی هستند.

وی افزود: بزرگترین غرفه این نمایشگاه به مساحت 14 هزارمتر مربع به ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اختصاص دارد که در این غرفه شرکتهای دانش بنیان فعال در این حوزه به ارائه توانمندی‌ها و آخرین دستاوردهای علمی حوزه هوایی و هوانوردی می‌پردازند.

به گفته وی، در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران از سه محصول جدید و منحصر به فرد تولید داخل در حوزه هوایی رونمایی می‌شود.

سخنگوی هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران از نمایش کشتی هواپیمای آب نشین ساخت داخل برای اولین بار در این دوره از نمایشگاه خبر داد و گفت: این کشتی دو زیست قابلیت پرواز در آسمان و خشکی را دارد.

وی به اجرای نمایش هواپیمای آب پاش ویژه اطفای حریق تولید داخل در نمایشگاه امسال اشاره کرد و افزود: پرواز نمایش پاراموتور، پرواز بزرگترین کشتی هوایی خاورمیانه AIRSHIP در آسمان و دریای کیش، مانور بالگردها و هواپیماهای سبک و فوق سبک، این نمایشگاه را از دیگر نمایشگاه‌های برگزار شده متمایز می‌کند.

خان محمدی تصریح کرد: اجرای نمایش‌های هوایی با حضور تیم آکروباتیک هوایی از کشور لهستان از جمله جذابیتهای برنامه ریزی شده برای این نمایشگاه است.

به گفته وی، تیم آکروباتیک یادشده با 6 فروند هواپیمای جت ال 39 حرکات نمایشی گروهی و فردی خود را به نمایش می‌گذارند. همچنین نمایش هواپیماهای سبک و فوق سبک، چتر بازی، پاراموتور، کشتی هوایی، بالن و دیگر مجموعه‌های هوایی درمدت این چهار روز از برگزاری نمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.

سخنگوی هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران، برپایی این نمایشگاه را نشان دهنده توان ملی کشور دانست و گفت: هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران کانون توجه بین المللی بوده و نماد ملی و اقتدار کشور را به نمایش خواهد گذاشت.

خان محمدی با بیان اینکه ساعت بازدید نمایشگاه از 9:30 تا 14 است، از بازدیدکننگان نمایشگاه خواست تا بعد از این ساعت به باند فرودگاه بروند و از برنامه پروازهای نمایشی بهره مند شوند.

وی یادآور شد: با توجه به وارد شدن سیمیلاتورها به منطقه آزاد کیش و رونمایی از آنها در این دوره از نمایشگاه بازدیدکنندگان می‌توانند از این تکنولوژی وارد شده جذاب استفاده کنند.

سخنگوی هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران از هماهنگی‌های به وجود آمده و تدابیر اتخاذ شده به همت منطقه آزاد کیش برای سهولت اسکان بازدیدکنندگان در این منطقه خبر داد و گفت: تمامی قیمت‌های آژانس‌های هوایی و هتل‌های فعال در این منطقه در حال کنترل است تا از بروز هر گونه سوءاستفاده احتمالی جلوگیری شود.

بر اساس این گزارش، هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران از 27 تا 30 آبان ماه در منطقه آزاد کیش برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha