کد خبر: ۲۷۵۵۴
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۸۴ - ۱۴:۴۰

روسیه خواستار شفافیت در بازار انرژی جهانی

آفتاب‌‌نیوز : وی اظهار داشت: "ما اطلاعات برنامه های توسعه مجموعه انرژی سوختی روسیه که شامل حجم ها و مناطق استخراج و عملیات دیگر هستند و توانایی تاثیر گذاری در اوضاع انرژی منطقه و جهانی دارند، را پنهان نمی کنیم. ما شرکای خود را بر نمی انگیزیم و فریب نیز نمی دهیم و از آنان نیز انتظار چنین جوابی داریم".

به گفته "خریستنکو"، در روسیه معتقدند که در بازار انرژی جهانی باید قوانینی شفاف و دقیق وجود داشته باشند.

وی امنیت انرژی را مسئله ای اساسی دانست که روسیه در زمانی ریاست خود در "گروه هشت" آن را پیش روی این گروه خواهد گذاشت.

در عین حال این وزیر روسی اعلام کرد که "گروه هشت" نمی تواند امنیت جهانی را بدون همکاری فعال با تولیدکنندگان و مصرف کنندگان عمده آسیایی برقرار کند.

"خریستنکو" اعلام کرد: "در همین رابطه ما مصلحت می دانیم که ایجاد گروه هایی دائمی وابسته به "گروه هشت" را پیشنهاد کنیم که در آنها، به جز نمایندگان "گروه هشت"، نمایندگانی از کشورهای صادر کننده و وارد کننده منابع انرژی و در وحله اول کشورهای آسیایی، حضور داشته باشند".

منطقه آسیا، مصرف کننده در حدود 40% از صادرات نفت دنیا است که رشد سریع میزان مصرف انرژی در بین مصرف کنندگان جهانی در بیست سال آینده را نشان می دهد.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین