کد خبر: ۲۷۷۰۰
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۸۴ - ۱۲:۰۸

فاطمه معتمد آريا در ايتاليا: وجود محدوديت در زمينه نمايش مسائل جنسي از محاسن سينماي ايران است

آفتاب‌‌نیوز :  او درادامه گفت :سينما در ايران يك تفريح صرف تلقي نمي‌شود ، مردم به سينما به عنوان يك آيينه مسايل اجتماعي ايران نگاه مي‌كنند .

وي افزود: هنر سينماي ايران كه موضوعات آن برگرفته‌از متن جامعه‌است، توانسته‌است رابطه‌اي دو طرفه و خوبي با مردم ايجاد نمايد. 

او همچنين در مصاحبه با رسانه هاي گروهي در رم گفت : جنگ ايران و عراق به هردليلي که بود به همراهش پيامدهايي داشت که خاص ايران نيست و خاص همه جهان است. جنگ اصولا پديده پليدي است. 

وي در ادامه گفت : در کشور ما پس از جنگ نسلي مهاجرت کرده که بازگشت شان سخت است. چون در فيلم باشو و گيلانه از مسايل ملموس پيامدهاي جنگ صحبت مي شود، تاثيرگذار است، مثل فيلم ايتاليايي دو زن که تاريخ مصرف ندارد. 

وي در ارتباط با شايعات بسياري كه درباره موضعگيريهاي اخير وزير ارشاد اسلامي در دولت جديد ، وجود دارد در پاسخ به خبرنگاران گفته است: اول آنكه نمي توان فرهنگ و هنر را محدود کرد و راه تاثير و پيشرفت آن را در جامعه مسدود نمود و دوم اينكه چنين سخناني به هيچ وجه نشنيده‌ام.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین