آفتابنیوز : آفتاب: شهلا جودت در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پنیر خامهای حاوی چربی فراوانی است که مصرف مداوم آن سلامت قلب و عروق را تهدید میکند.
وی عنوان کرد: به جای پنیر خامهای از پنیر کم چرب و کم نمک استفاده کنید و مصرف شیرینیهای خامهای و گوشتهای پرچرب را به حداقل برسانید.
جودت ادامه داد: کله پاچه و مغز نیز حاوی مقادیر زیادی چربی است که باید مصرف آن محدود شود.
وی عنوان کرد : مصرف سسهای چرب به دلیل چربی فراوان و عوارض زیاد آن توصیه نمیشود و بهتر است به جای سس مایونز از ماست کم چرب با آبلمیو یا آب نارنج و سبزیهای معطر استفاده کنید.