آفتابنیوز : آفتاب: راضیه صفایی امروز در حاشیه برگزاری دومین جشنواره غذای ایرانی در گفتوگو با فارس در قم با اشاره به اینکه گرایش مردم به ویژه نوجوانان و جوانان به غذاهای فستفودی به معضلی بزرگ برای جامعه تبدیل شده است، گفت: استفاده بیش از حد از این غذاها و فاصله گرفتن از غذاهای سنتی که حاوی تمام مواد غذایی مورد نیاز برای بدن است، موجب شده مشکلاتی همچون اضافه وزن، چاقی و بیماریهای مختلف در جامعه شایع شود.
وی ادامه داد: یکی از علل گرایش مردم به فستفود تنوع موجود در آن است و این درحالی است که تنوع در غذاهای سنتی بسیار بیشتر است، اما مشکلی که خانوادهها با آن مواجه هستند این است که اغلب بانوان ایرانی به طور طبیعی چند مدل غذای روتین را در سفره خود دارند که این تکرار موجب از دست رفتن جذابیت برای افراد خانواده میشود.
استاد آشپزی و مدرس دانشگاه با بیان اینکه فقط در بخش غذاهای دریایی بیش از 400 مدل غذا میتوان تهیه کرد، گفت: برگزاری چنین جشنوارههایی موجب میشود بانوان ایرانی با غذاهای مختلف و نحوه طبخ آن آشنا شوند و بتوانند غذاهای متنوع با مواد مورد نیاز بدن را تهیه کنند.
صفایی در پایان با اشاره به اینکه باید مصرف غذاهای سنتی در جامعه فرهنگ سازی و احیا شود خاطرنشان کرد: امروز ما علاوه بر فرهنگسازی در جامعه باید به سمت تجاری سازی این غذاها برویم تا بتوانیم علاوه بر ارائه غذاهای سالم و مفید به مردم، در اقتصاد خانوار نیز موثر باشیم.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931123000467#sthash.ej4ei9F7.dpuf